HoloNet.pl

forum fanów Star Wars
Teraz jest So 11 wrz 2010, 00:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Wt 07 sie 2007, 09:43 

No to juz koniec, czas podziękowń nadszedł . .. serdzeczne dzieki za to że byliscie, za atmosfere przez was stworzoną, za humor, za stroje (coraz więcej ich jest i coraz piekniejsze są ) dzieki za prelekcje, dyskusje po blady świt ... zostalismy zauważeni przez srodki "masowego rażenia" i moze ktos zauważy że fanie Star Wars potrafia sie bawić i potrafia bawić innych ... moze dzięki temu organizatorzy innych konwentów w Polsce beda mieli odrobine łatwiej przy ich organizowaniu, czego im życzę ... ech ta Moc co jest z nami
p.s. Bydgoszcz na ulicy Kenobiego.. fantastic, jak mawiał pewien aktor przez cały swój pobyt w Polsce :wink:
p.s 2 specjalne podziękowania dla Miagiego, ale żes sie chłopie nagadał :) nie wieziałem że jesteś taki "gaduła'... a nalesniki bardzo dobre tylko co z tymi tramwajami :P

Tytuł:
PostNapisane: Wt 07 sie 2007, 09:56 
ICO squad

A ja kopsnę jeszcze ździebko linków do zdjęć, a co.

Gorzów24.pl - to '24' na końcu sugeruje "masoństwo"...
Zdjęcia p. Łysego z PO

Tytuł:
PostNapisane: Wt 07 sie 2007, 10:01 
Dupersi/Imperial politolog

Sizar- to MY zbiorowo jako BFSW DZIEKUJEMY TOBIE ZA 4 DNI SZLEŃSTWA. Na Twoje ręce składamy też podziękowania dla całej gorzowsko- pięćsetjedynkowej ekipy- DZIĘKI :!:

Cytuj:
p.s. Bydgoszcz na ulicy Kenobiego.. fantastic, jak mawiał pewien aktor przez cały swój pobyt w Polsce

Nie ma za co- MY to się potrafimy wylansować :!: czego efekt widoczny jest na ICO!

Tytuł:
PostNapisane: Wt 07 sie 2007, 11:46 

W imieniu własnym i na pewno Legendarnego BFSW pragnę serdecznie podziękować Gorzowskiemu Stowarzyszeniu Miłośników Star Wars Dagobah, Legionowi 501st oraz wszystkim, którzy przyczynili się do organizacji Konwentu Dagobah 2007: "Być jak Lord Vader", nie wyłączajac z tego obsługi teatru, twórców poszczególnych prelekcji, oraz konkursów.
Niezmiernie cieszę się także, że Bydgoski Fanklub Star Wars dołożył się do spełniania marzeń Wojtka w tak symboliczny sposób, że przyczynił się do wyjazdu aktorów SW, teraz już naszych honorowych członków z jeszcze milszymi wspomnieniami.
To naprawdę cudowne, że wszyscy fani potrafią zjednoczyć się i spełnić marzenie człowieka, któremu "zabrakło trochę Mocy", jednocześnie doskonale się prz tym bawiąc i prezentując osobom postronnym ducha fandomu Star Wars.
Szczególnie dziękuję tym wszystkim fanom, którzy przewinęli się przez szkolny "pokój kameralny", a było ich co nie miara i wszyscy wynieśli miłe wspomnienia.
Podziękowania dla BFSW osobno na naszym forum, ale dziękuję też wszystkim Fanklubom, których nawet nie jestem w stanie zliczyć,a co dopiero wymienić.
FANI - jesteśmy wielcy!

Tytuł:
PostNapisane: Wt 07 sie 2007, 14:46 
ICO squad

Sizar napisał(a):
p.s 2 specjalne podziękowania dla Miagiego, ale żes sie chłopie nagadał :) nie wieziałem że jesteś taki "gaduła'... a nalesniki bardzo dobre tylko co z tymi tramwajami :P

Tak tak, wiele się nauczyłem podczas Twojej wizyty o szpinaku i zakładach z aktorami o jedzenie <;)> A z tymi tramwajami to jeszcze się policzymy <;)>

Dzięki za wszystko; już Ty dobrze wiesz o co mi chodzi <:)> Podziękuj też proszę w moim imieniu Dorocie (m.in. za to, że mnie karmiła <;)>) i Darkowi (za to, że nas woził). Zdjęcia będą niebawem.

Tytuł:
PostNapisane: Wt 07 sie 2007, 20:20 

Kaminoańska grupa dzieci Mocy pod przewodnictwem wskrzeszonego Lorda Sith, Dartha Matiego melduje powrót do jednostki macierzystej :)

Dzięki wszystkim za ten wspaniale spędzony czas, który wszyscy będziemy mile wspominać. :D

A oto kilka fotek autorstwa KAMINO, enjoy:
http://rapidshare.com/files/47565075/D2007K.zip

May The Force Serve You Well

Tytuł:
PostNapisane: Wt 07 sie 2007, 22:37 
ICO squad

Michnikowe Metro - strona siódma wydania z 7. VIII
Zdjęcia p. BountyHuntera
Zdjęcia p. Jonnego

Tytuł:
PostNapisane: Śr 08 sie 2007, 08:03 
Rebel Scum/FANI

Meganerdowska relacja powstaje, może na dniach wieczorami będą ją kończył. A póki co tylko jedno wielkie DZIĘKUJE dla każdego kto w jakikolwiek sposób przyczynił się do sukcesu Imprezy czy to swoją ciężką pracą, samą swoją obecnością czy też czasem nieobecnością. Moc była z Nami przez cały weekend!
Zdjęcia nie wiem kiedy wrzucę, odłączyli mi w domu neo 8 godzin przed wyjazdem, newsa wrzucałem od kumpla.

RIP ICW RIP | RIP RotE RIP | Pajacyk

Tytuł: Tutaj Long J.B., już po
PostNapisane: Śr 08 sie 2007, 12:28 
Dupersi/FANI

Osobiście chciałem złożyć tutaj, na jednym z najprężniejszych forów internetowych w polskim fandomie <;)> najserdeczniejsze podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się do tego, że konwent się odbył i organizacyjnie przebiegł tak, jak przebiegł. Najszczersze wyrazy szacunku należą się w tym miejscu Sizarowi - za to, że pomógł spełnić marzenie i tytaniczną pracą, za którą nie oczekiwał nic w zamian (a przynajmniej sprawiał takie wrażenie <;)> ), sprawił, że to stało się to w sposób, który musi chwytać za serce każdego człowieka. Sizar - gratulacje, dla Ciebie i dla Twojej wspaniałej grupy gorzowskich fanów, dzięki którym ten świat stał się trochę bardziej kolorowy i dobry <:)>
Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy uczestniczyli w konwencie dając od siebie dobrą, wyluzowaną zabawę.
I chyba najważniejsze, przynajmniej dla mnie: przyjaciele z BFSW... dziękuję Wam za to, że jesteście i że tam razem pojechaliśmy. Jesteście najwspanialszymi ludźmi, jakich spotkałem w swoim krótkim, ale bogatym w wydarzenia życiu. Bez Was byłoby ono na pewno nudniejsze <:)>

Na koniec chciałem po prostu złożyć serdeczne pozdrowienia - dla wszystkich, którzy byli na tym konwencie.

Niech Moc zawsze będzie z wami.

EDIT:
A oto dodałem już zbiór zdjęć, wykonywanych moim aparatem w czasie trwania konwentu:

http://rapidshare.com/files/47689839/Da ... B.rar.html

Founder & member of FANI : Frakcja Anty-Nowo-Ikonkowa
Darth Gib’son - Legion KEK Lord Sith and the Bydgoszcz Garnizon Member

Tytuł:
PostNapisane: Śr 08 sie 2007, 13:03 

Ośmielę się, swoim pierwszym tutaj postem, w imieniu Poznańskiej ekipy podziękować wszystkim obecnym na tegorocznym Dagobah.
Byliście świetni i bez Was impreza w Gorzowie nie byłaby tym samym.
Szczególnie jeszcze chciałbym podziękować ekipie z Bydgoszczy za nocne dyskusje na dole, bartobus, no i ogólnie za wspólne imprezowanie :]
See you next year.

samozwańczy lider NOOB SQUADu
*****reklama******
http://www.aratea.prv.pl

Tytuł: Re: Tutaj Long J.B., już po
PostNapisane: Śr 08 sie 2007, 13:45 
ICO squad

Long J.B. napisał(a):
Osobiście chciałem złożyć tutaj, na jednym z najprężniejszych forów internetowych w polskim fandomie <;)> najserdeczniejsze podziękowania dla wszystkich
Lord winien zatem i jednocześnie niniejszym podziękować (prężnie, osobiście i najserdeczniej) wszystkim userom, którzy tak prężnie wpływają na prężność naszego prężnego forum (mimo "katofaszystowskiej" moderacji).

Swoją drogą: Lordzie, b. dobre te zdjęcia, jak p. Gerald prezentuje p. Mr Muscle, i jak p. Greedo pokazuje zdjęcie, na którym kiedyś miał włosy (dla uściślenia dodam, że włosy był na p. Greedzie na zdjęciu, a nie na samym zdjęciu).

I żeby nie pozostać jednocześnie gołym i słownym:
Zdjęcia Durana

Tytuł:
PostNapisane: Śr 08 sie 2007, 18:15 
Admirał bez sekty

Foto od Mr Muscle:
http://img175.imageshack.us/img175/2140/img0001rt1.jpg

Tytuł:
PostNapisane: Śr 08 sie 2007, 18:51 
Yuuzhan Warrior

Ochłonąwszy w końcu po Dagobah, i ja chciałbym wszystkim serdecznie podziękować. Z niejaką nostalgią stwierdzam, że konwent powinien trwać tak z tydzień, bo z połową znajomych zdołałem pogadać nie dłużej, niż kilkanaście minut, podobnie jak z wieloma nowopoznanymi osobami. Mam nadzieję, że nie raz jeszcze będzie okazja się spotkać :)

Co do samego konwentu, rzec muszę, że pomimo paru niedociągnięć (niefartownie te 2 w ogóle dostrzegalne miały miejsce poprzez punktów programu prowadzonych przez Wedge’a – fatum? :>) Dagobah 2007 był najlepszym konwentem, na jakim zdarzyło mi się być, konwentem wyznaczającym standardy na następne tego typu imprezy. Przyczyniła się do tego zarówno świetna ekipa organizatorska, goście specjalni jak i – last but not least – ekipa jak zwykle niezawodnych fanów :) Tym samym, rozpocząć chciałbym indywidualne podziękowania :)

Organizatorom na czele z Sizarem – jak już wspominałem, konwent przez Was przygotowany powinien wyznaczać standardy przez najbliższe parę lat. Połączenie konwentu ze spełnieniem marzenia Wojtka ma równie wielkie znaczenie, jak przygotowanie świetnego programu – bo pokazało szerszej publiczności, że fani SW to nie tylko świry ze świecącymi kijami, ale ludzie którzy potrafią dać coś od siebie innym – a to powinno procentować w przyszłości. Sizar – mam nadzieję, ze pomimo zmęczenia organizacją D07, jest szansa, że w przyszłym roku znów fani SW będą mogli zawitać do Gorzowa – w związku z możliwościami, o których Ci wspominałem ;)

Marcie „Pieczyfko” – pani Organizator od wszystkiego – za to, że okazała się najbardziej wyrozumiałą kluczniczką, jaką można sobie wyobrazić, i za właściwie niezchodzący z twarzy uśmiech pomimo zmęczenia :)

YangObiemu – miło było naprawdę spotkać się z Tobą znów po latach. Jak rzekłeś – oby kolejny raz miał miejsce szybciej :)

Chibi – za anielską cierpliwość wobec konwentowych trudności, odnowienie znajomości i w ogóle za wszystko ;)

EKIPIE POŁUDNIOWO-ZACHODNIEJ ELKI – za to, że jesteśmy prawdziwą, silną, trzymającą się razem paczką, za wspólne odśpiewywanie muzyki z Drużyny A – za wszystko po prostu, bo długo by wymieniać :D

Wedge’owi, vod’ika – za dwukrotne przechowanie i nakarmienie mnie po drodze z Sosnowca do Gorzowa i z powrotem, za wszystkie rozmowy, niesłabnący humor, nawet pomimo kontuzji... again, za wszystko ogólnie :)

Malakowi – za zlewkę z całego otoczenia, pukanie w łeb szturmowca, spacer z ręcznikiem na głowie i dołączenie do obalających likier w piątkowo-sobotnią noc. Młodszy bracie :D

Nestorowi – za niesłabnącą ochotę do rozmów o Star Wars (!!), częstowanie bułeczkami, ciągłe żarty i prawie-śmierć ze śmiechu przy „siedem” :D

Harpoonowi – za wspólne latanie z plakatami ze mną i Malakiem, naigrywanie się z EMO i stały, dobry humor :)

Burzolowi – za Yub Nub, Gumowego Dinozaura i „Bóżóź-ia” :D

Zaxowi – za porady przy zakupie pieczywa i wujowską opiekę nad naszą ekipą ;)

Urthonie – za bycie naszym paparazzi :D

Miśkowi – za dogłębną recenzję „Nie patrz wstecz” i za to, że tym razem na siebie uważał ;)

Issu – za bycie dobrym duchem eLki :)

Ki Adi i Morte – za Vode An :)

Kejosanowi – za nakręcenie filmiku. Tylko więcej śmiałości następnym razem! :)

Masterjade – za natychmiastowe rozpoznanie kuzyna i wszystkie rozmowy :)

Aayli – za przebojowość, otwartość, i widoczną radość z życia ;)

Rayowi Solarowi – za świetne ogrywanie Hana Solo i zdrowe podejście do życia, tudzież do otwartych-zamkniętych warunków ;)

Ekipie Bydgoskiej za nocne pogaduchy, imprezowanie i bartobus :D

Rajourney’owi – za znajomość dobrej muzyki. To było Motley Crue, już zapamiętałem :D

Ragnusowi – za doskonały strój (gdzie robią te napierśniki? :D) i zmianę image’u ;)

Milvie – za Visas Marr ;)

Lady Este – za “to nic nowego” i za zaskoczenie mnie swą obecnością :)

faultfett i VOCODER – za bycie 2 najlepszymi Marami Jade ever :D

Falcon – za wszelkie rozmowy i kilkukrotne pożegnania (to także do fettki) ;)

Gil – za zgubienie dredów :D

Halowi – za pierwszego szwabskiego pindola :D

ArTooRoo – za konwentowe urodziny :D

Shvagrowi – za krótką rozmowę prawie że w biegu. Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się dłużej pogadać :)

WSZYSTKIM INNYM obecnym na konwencie – wybaczcie, że z powodu dziur w pamięci spowodowanych chyba ilością osób, z którymi na konwencie rozmawiałem, nie zostaliście wymienieni. Jak już jednak rzekłem na początku – myślę, że jeszcze będzie okazja się zobaczyć i nie raz pogadać i poimprezować :)

Dzięki raz jeszcze i do zobaczenia następnym razem – kto wie, może na będącym póki co w sferze luźnych projektów i pół-legendarnym VongoConie? ;]

But you can't hear a sound
'Cause midnight rain is comin' down
I'm just a stranger, a stranger in this town...

Tytuł:
PostNapisane: Śr 08 sie 2007, 21:56 
ICO squad

:arrow: http://picasaweb.google.pl/miagens666/Dagobah2007

Kilka fotek na zaostrzenie apetytu.

Tytuł:
PostNapisane: Cz 09 sie 2007, 06:47 

link do fot z gazety Lubuskiej:

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.d ... s=Itemnr=1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1