Taaa... nowa szata graficzna, nowe info i na razie prawie same punkty programu ze Star Warsów

.
Falkon zapowiada się wyjątkowo ciekawie w tym roku. I to dla wszystkich, nie tylko starwarsowych 'geeków'.
Ze spotkań autorskich należałoby polecić naturalnie Pilipiuka, który był podwójnie genialny (na spotkaniu autorskim jak i prelekcji, na którą notatki zostawił w Krakowie). Ponadto można polecić spotkanie z panią Anią Brzezińską, która ukończyła to liceum, co i ja w tym roku mam nadzieję ukończyć [/lans]. Ponadto widać, że jedną prelekcję, na którą mam zamiar się wybrać (o oficerach II RP) poprowadzi odwieczny rywal (od 2004 przez wszystkie Falkony i PolCon w Lublinie) z konkursów różnej maści, a mianowicie Leszek Masierak, człowiek mediów, który prowadził (nie wiem czy jeszcze prowadzi) "Sport" w TVP3 Lublin

.
W ten wtorek jest jeszcze spotkanie w Cytadeli Syriusza o programie, na którym to spotkaniu mnie nie będzie z powodu zajęć dodatkowych z historii (tak, Shons, mam zamiar dostać się na coś lepszego niż Politechnika Lubelska

). Jednak na spotkanie można przyjść z propozycją poprowadzenia jakiegoś punktu programu, chyba niekoniecznie SW, a jeśli ktoś nie może być niech napisze do któregoś z członków LFSW maila.
To chyba tyle. Jeśli chodzi o miejsce to nastąpiła zmiana - WSPA (pop. WySPA) w okolicach galerii Olimp, jeśli ktoś wie gdzie to jest

.
Transport też sympatyczny zarówno z dworca PKS (autobusy 17, 18, 24 [przystanek w innym miejscu], 31) jak i z dworca PKP (17).
Ponadto np. HALO Taxi można się dotaszczyć z PKS za jakieś 10-15 pln i z PKP mniej więcej za 15 pln.